Step into your greatness

Elevate

Stap in de grootsheid van jezelf.
Til jouw doelen next level en maak ze zo zuiver, dat je instant het verschil ervaart.
Wordt magnetisch voor al je doelen.
Zie je wereld voor je ogen veranderen. 

In Elevate

leer je..

Veel mensen hebben niet door dat hun doelen niet zuiver zijn, en dat deze vaak ook tegenstrijdig zijn. Constant heb je dat gevoel “maar ik doe toch freaking alles, waarom lukt het nou niet”. Zonder dat je begrijpt waarom, loop je precíes hierdoor vast in je manifestaties.

In Elevate gaan we aan de slag met je doelen. Je leert nu hele concrete en zuivere doelen stellen:

Ik laat je dit verschil ervaren, waardoor je magnetisch wordt voor je doelen.

In Elevate gaan we een portal creëren en jouw doelen daarin stoppen. Daarmee heb jij het werk gedaan en Universum neemt het over. Dit is het moment waarop je stapt in de next level versie van jezelf. Dit ga je instant voelen. Je gaat eindelijk snappen wat het echt betekent om in die next level versie te stappen, en dat gevoel ervaren alsof je doelen er al zijn.

Binnen een besloten Facebook groep krijg je toegang tot 6 video’s en 9 meditaties. Je kan direct aan de slag en letterlijk vanaf dag 1 je leven voelen en zien veranderen. Je houdt na aankoop 1 jaar toegang tot het programma. 

"EEN MAGISCH FEESTJE"

  Zoals verwacht was deze cursus transformerend. Er kwam een hoop sh*t op mijn pad. Maar wat was het fijn om onder de bezielende leiding van Dzanella met de hele groep te werken aan het next level tillen van onze dromen en doelen. Ik heb door deze cursus de moed gekregen om schepen achter me te verbranden (opzeggen 2 poetsbaantjes waarmee ik lekker verdiende maar waar ik met de pest in mijn lijf heen ging/aan het werk was) & te vertrouwen dat er langs andere wegen zeer binnenkort ander inkomen binnenkomt. Ook mijn contracturen op mijn werk op de BSO naar beneden aan laten passen, zodat ik maar 4 middagen hoef te werken. Voel me zo bevrijd. Ik weet dat er toch wel voor me gezorgd wordt. Voel me ook rustiger sinds het programma, ik weet dat ik mijn dromen en doelen ga manifesteren en nog veel meer waar ik nooit aan gedacht had, maar wat mijn leven nog veel fijner gaat maken. De kracht van de groep was enorm en positief; de meditaties fantastisch. Dzanella heel erg bedankt voor deze super cursus <3.

   Ik vond Elevate een magisch programma! Heel bijzonder om te ervaren hoe energie in zo’n korte tijd kan shiften, met alle waardevolle informatie om next level te gaan. Belangrijkste inzicht en ervaring is hoe bijzonder en fijn het is om samen te manifesteren en daarnaast geeft het programma alle rust en vertrouwen dat mijn dromen en doelen, en die van de deelnemers, zich snel en moeiteloos manifesteren. Dzanella’s energie en begeleiding is van onschatbare waarde en ik kan het programma echt aan iedereen aanraden, het is een magisch feestje!!

    Wat ben ik blij met het programma. Echt, het geeft mij zoveel inzichten! Voor het eerst herken ik mijn patronen, krijg ik helderder wat mijn doel is, hoe ik dit mag ontrafelen, maar bovenal de tools om dit te doen. Duidelijke handvatten! Zo fijn, met zachte kracht mag ik gaan, mijn doel bereiken. Het geeft mij kracht, helder hoofd, rust, energie en vertrouwen. Van sombere en geen levensenergie naar kracht en energie & weer zin om het leven te leven! Het borrelt, knettert van de energie! Mijn innerlijke stem hoor ik: Ga… Ga & heb vertrouwen! De laatste gezamenlijke afsluiting was magisch, de energie, alles tintelde in mijn lichaam, tranen bleven stromen van geluk en al het oude dat ik mag loslaten. Met liefde en vertrouwen heb ik mijn visie in de container gedaan. Vol vertrouwen en energie!

    “Heel bijzonder om te ervaren hoe energie in zo’n korte tijd kan shiften, met alle waardevolle informatie om next level te gaan. Ik kan het programma echt aan iedereen aanraden, het is echt een magisch feestje!”

    – Cécile Dekkers