Maak je nooit meer druk om geld
& trek geld aan als een magneet

Happy Money Reis

21 dagen lang neem ik je mee op reis naar financiële overvloed
Jouw relatie met geld is niet happy en heeft werk nodig. Het lukt je niet met gemak geld te ontvangen, het idee los te laten dat je er hard voor moet werken of dat geld toch zo weer wegvliegt.. kortom: je denkt in tekorten.

Het maakt niet uit waar je nu staat. Of je nu bent opgegroeid met beperkende overtuigingen over geld en rijk zijn, weet hoe het voelt om altijd net tekort te komen (of misschien wel schulden hebt), of het lukt je wel eenmalig & hier en daar geld aan te trekken, maar het lukt je niet dit level te doorbreken.

Herkenbaar? Je blokkeert je eigen rijkdom door je mindset en gedrag, en komt daardoor niet verder.

IN DE HAPPY MONEY REIS

leer je...

Dit kan anders.  In de Happy Money Reis ontdek je hoe de energie van geld echt werkt. Stel je toch eens voor dat:

“Als je ook maar even twijfelt…niet doen. Want als je er echt voor gaat, gaat dit programma je zoveel opleveren. En het is leuk om te doen.

Dzanella is authentiek, een beetje gek, maar daar houd ik wel van en ‘what you see is what you get’. Dzanella houdt van haar klanten en neemt je op sleeptouw, op een heel aanstekelijke en inspirerende manier. Door haar methode verbetert je relatie met geld en geld is de basis voor alles.

Het staat symbool voor hoe je in het leven staat. En dat is na dit programma helemaal duidelijk en kun je direct in je leven toepassen. Een win-win situatie dus.”

Happy Money Reis

21-daagse speelse reis naar financiële overvloed

Dit programma met 21 dagen + 3 extra video’s, 2 hypnoses, 10 werkboeken, 9 audio’s, money tracking, visualisatie, bonus masterclasses financiële vrijheid en crypto en meer, is mijn best verkochte money programma.

Je leert met mijn 21-daagse reis om heel anders te denken over geld en geld aan te trekken als een magneet. Traceer elke dag hoeveel geld er binnen komt. Ga elke dag aan de slag met een video, opdrachten, meditatie en/of visualisatie om jouw mind te herprogrammeren. Onderga, om dit proces te versnellen, elke dag mijn hypnose van 30 ongeveer minuten.

OVER 21 DAGEN...

Heb jij ontdekt welke gewoonten jou in de weg staan en zelfs geld van je afduwen

en ben jij niet langer het slachtoffer van je eigen blinde vlekken.

Heb jij jouw blokkades om geld aan te trekken geëlimineerd

en ga je het resultaat ook zien op je bankrekening.

Ben jij een energetische match voor geld

je begeeft je op de juiste frequentie om geld aan te trekken.

Dit kun je

verwachten

Bestel & bevestiging

Zodra jij jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je direct een mail met daarin de link naar de online leeromgeving op Instagram. Je dient hier je verzoek in en wordt binnen 24 uur toegelaten door mijn team. 

Leeromgeving op Instagram

Het volledige programma staat in de Instagram leeromgeving voor je klaar. Je begint bij het begin door helemaal naar beneden t scrollen, bij elke dag hoort een video waarin ik je alles voor die dag uitleg. Extra documenten als werkboeken, hypnose en andere audio staan ook voor je klaar.

Levenslang toegang

Je hebt levenslang toegang tot het programma. Je kunt dus je eigen tempo bepalen, en/of het hele programma of onderdelen ervan herhalen zo vaak je wil.

"Een echte gamechanger"

  “Wat een mooie reis was dit! De positieve vibe van Dzanella neemt je mee. Ze zegt gewoon hoe het is. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven en me bewust gemaakt van hoe ik in mijn relatie met geld stond. Ik heb al zoveel veranderd en durf het nu ook echt te ontvangen. En we ontvangen zoveel meer dan we ons beseffen! Ik geef het nu ook met plezier uit. De tips blijf ik toepassen en moeten mijn nieuwe gewoontes en rituelen worden. Dankjewel Dzanella voor deze fantastische reis met alle fijne hypnoses en audio.”

   “Echt een geweldige reis met bijzondere ervaringen en veel persoonlijke groeimomenten. Heel, heel veel dank. Er zit zoveel in jouw oefeningen, meditaties en hypnose waar ik nog veel meer van kan leren en verder kan groeien. Ik ga de reis gewoon nog een keer doen. Dankjewel en dikke knuffel.”

    “Dankjewel voor deze mooie reis. Wat een persoonlijke groei alleen al, en de inzichten. Kleine stappen worden grotere stappen, je leert er op vertrouwen met deze reis. Blij dat ik mezelf dit gegund heb, en zo blij dat Dzanella haar ervaringen deelt en dus zoveel tips en sturing meegeeft. Echt wow! Echte gamechanger voor mij, dankjewel!”

    Veelgestelde vragen

    Nee, je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen aan de Happy Money Reis. Het maakt niet uit waar je staat, of waar jouw geld nu vandaan komt. Of dit nou uit loondienst is, uit je onderneming of via een uitkering.. íedereen kan meer geld manifesteren. Dit programma leert je de money energetics en die zijn voor iedereen toepasbaar.

    Ja, betaling in termijnen is mogelijk. Je kunt kiezen voor 2 termijnen van € 249 per maand, of 3 termijnen van €167 per maand.

    Je behoudt levenslang toegang tot de Happy Money Reis. Je kunt het programma dus zo vaak als je wil herhalen, of bepaalde onderdelen erbij pakken wanneer je voelt dat je deze nodig hebt.

    Nee, de Happy Money Reis vindt via Instagram plaats, binnen een besloten community. Heb je geen Instagram? Simpel: maak een account aan. Je hoeft er verder niets mee te doen, behalve lid te worden van de leeromgeving. Waar een wil is, is een weg.

    “What gets scheduled, gets done”. Plan de tijd voor jezelf in, elke dag een moment. Per dag zal je ongeveer 30 minuten kwijt zijn aan deze training. Daarnaast adviseer ik je, om het proces enorm te versnellen, ongeveer 30 min per dag mijn speciale hypnose te ondergaan. Dit kan je in bed doen vlak voordat je naar bed gaat of op elk ander moment wanneer je geen afleiding hebt.

    Dit programma is tried, tested & proven. Meer dan 2100 vrouwen in de Happy Money Reis alleen gingen je voor. In totaal heb ik al het leven van 50.000 vrouwen voor altijd veranderd. Allemaal zijn zij ingestapt vanuit een behoefte aan verandering. Iedereen heeft beperkende overtuigingen los moeten laten, en iedereen heeft deze reis doorlopen met allemaal unieke omstandigheden in hun leven. Er is géén reden waarom het jou zou lukken. Zeggen dat het voor jou niet werkt, zou bijna hetzelfde zijn als zeggen ‘zwaartekracht werkt niet’. Manifesteren werkt. Ik bied je alle tools die je nodig hebt. Ik vraag 1 ding aan jou: ga all-in en doe wat ik van je vraag. Als je dat doet, ga je de money energetics beheersen. Jouw relatie met geld zal nooit meer hetzelfde zijn.