Stand out in the crowd
Jouw bedrijf en dienst op de kaart

IMPACT

It’s time. Take up all the space that is yours. Haal jouw untapped potential naar boven en maak Impact op social media.

In Impact

leer je..

Social media is een reis op zichzelf. Constante verandering. Bijblijven, consequent posten en door je eigen barrières heen. Het gaat zo snel, sneller dan jij soms aankan. Is er al weer een week voorbij en jij bent alweer door je content heen. Of misschien post je consequent met een vaste structuur, maar het lukt je niet die grens van jouw huidige bereik te doorbreken. Hoe groei je, hoe engage je meer met jouw volgers en niet onbelangrijk: hoe houd je er zelf ook plezier aan? Want net als bij manifesteren, geloof ik ook hier dat het succes van jouw social platforms met gemak & plezier kan gaan.

In de unieke Masterclass voor ondernemers IMPACT² leer ik jou hoe je moet posten om echt impact te maken op social media. Hoe zou het zijn als:

Meer impact maken op social media, op een simpele manier. Jij kan het ook.

“Persoonlijke binding met een les. De liefde die ik terug kreeg was intens. Ze kopen niet alleen vanwege mijn expertise, maar ook om wie ik ben. Elke interactie zal inspireren. Geen likes & comments - impact & geld. Geweldige Masterclass.”

– Erik van der Zanden

“Impact & geld. Geweldige Masterclass.”

Zichtbaar zijn op social media is voor mij vanaf het begin een reis geweest met verschillende fases. En dat is het nog steeds. In het begin ging het vooral om de angst om live te gaan of om stories op te nemen. Ik weet nog dat ik in het begin mijn stories uit schreef, uit mijn hoofd leerde en toen 10 keer de stories opnieuw opnam. Toen ik dat eindelijk onder de knie kreeg, kwam de fase van verbetering en twijfel. Wat voor stories neem ik op? Wat voor posts maak ik? Hoe vaak post ik, enz. Ik was er continue mee bezig. Ik heb echt alles uitgeprobeerd en getest. Ook daarin teveel geluisterd naar de ‘regels’. Fouten gemaakt. Duizend keer mijn strategie veranderd. 

 

En toen ineens het inzicht. Ik wist precies wat ik moest doen. En het was zo freaking logisch. Hoe kon het dat ik dit niet eerder had bedacht? Hoe kan het dat we allemaal zo ingewikkeld doen terwijl het zo simpel is? Het resultaat van mijn nieuwe manier van zichtbaar zijn zorgde direct voor meer impact. Tot op de dag van vandaag. En ik zou nooit meer anders willen want dit gaat zo natuurlijk.

"EEN MAGISCH FEESTJE"

    1

      2

        3